Huis » Seks » Seks na zetten spiraal kun je seks met condoom onder de douche

Seks na zetten spiraal kun je seks met condoom onder de douche

Op dag 2 van menstruatie laten plaatsen, je hebt kort last van krampen samentrekken baarmoeder gewoon goed blijven doorademen, het was zo weer voorbij. Tip om Dextro en water mee te nemen, die je na het plaatsen direct kan innemen om de lichte duizeligheid te laten weg trekken. Eerste dagen daarna stuurt je lichaam je wel aan om rustig aan te doen, je krijgt anders meer kramp.

Een week ongesteld geweest, daarna nog 2 weken last van spotting gehad. De tweede menstruatie kwam precies volgens schema en een week lang. De eerste 2 dagen hevig gebloed met veel krampen, daarna werd het al een stuk minder. Na de menstruatie kun je soms nog last hebben van spontane kortdurende krampen. Geen last meer gehad van spotting na mijn 2e menstruatie. Alles zag er helemaal goed uit.

Al met al tevreden over hoe alles verlopen is! Voor andere meiden van mijn leeftijd; laat je niet bang maken door de negatieve recensies, ieder lichaam is anders. Nooit weer een ballerine spiraal! De spiraal is door de baarmoeder geperforeerd en in de buik terecht gekomen. Ik ben gelukkig binnen 5 dagen geopereerd, want de spiraal zat al gedeeltelijk ingekapseld in het vetweefsel rond mijn organen en begon al te ontsteken. Wat een ellende!

Ik zou het iedereen afraden! Ik begrijp je boosheid en teleurstelling over hetgeen gebeurd is. Daar zit niemand op te wachten. Een spiraaltje kan niet uit zichzelf door een baarmoederwand heen gaan. In ieder geval was het fijn dat je snel geopereerd kon worden. Ik hoop dat het nu goed met je gaat. Ik heb twee weken geleden de Ballerine spiraal laten zetten. Het was voor mij de eerste keer en vond het erg spannend. Het zetten zelf vond ik ook vrij heftig, maar dit komt doordat mijn vriend het niet zo goed kon handelen waardoor ik zelf ook niet zo goed ging na afloop.

Dit is natuurlijk per persoon heel verschillend! Dus laat je niet bang maken! De pijn voelt echt als menstruatiepijn. De volgende dag tot op de dag van vandaag geen pijn weer gevoeld. Niet met veel bloedverlies maar met zo nu en dan wat bloedingen, verder ook geen pijn oid. Is dit normaal? De ene dag heb ik een heel klein beetje bloedverlies en de andere dag weer niks..

Daarnaast heb ik ook meer last van afscheiding als voorheen. Als laatst kan ik het touwtje héél duidelijk voelen inwendig. Het voelt net alsof het touwtje er bijna uithangt, iemand een idee wat hiervan de oorzaak kan zijn? De eerste dagen zat hij namelijk wel mooi om de baarmoedermond gekruld maar nu dus niet meer.. Is het handig om de controle afspraak te vervroegen ipv over 4 week?

Ik heb namelijk constant de angst dat hij niet goed zit. Graag iemands advies. De eerste maanden na plaatsing van je spiraaltje is de menstruatie vaak onregelmatig, ook kan je last hebben van iets meer afscheiding dan normaal. Wacht even af hoe het de volgende keer zal gaan. De draadjes van je spiraaltje krullen meestal om de baarmoedermond heen. Maar gedurende de cyclus zit je spiraaltje hoger of lager in de baarmoeder en kunnen de draadjes wat anders aanvoelen.

Het kan ook zijn dat je een los stukje draad voelt. Bij het afknippen na plaatsing van je spiraaltje is dat er misschien er ongeluk niet uitgehaald. Maar je vertrouwt het niet helemaal, dus is het inderdaad een goed idee om de controle te vervroegen voor alle zekerheid. Wat fijn voor je dat de oorzaak bekend is en je er medicatie voor hebt gekregen.

Nu afwachten of het straks allemaal beter zal gaan. Dank voor je antwoord! Ook voor ons is het leerzaam om te weten wat er precies aan de hand is geweest. Mijn Ballerine gister bij mijn huisarts laten plaatsen. Geen last van nare bijwerkingen tot nu toe geen extreme kramp of bloedverlies.. Dat is een goed bericht!

Fijn dat je tot nu toe geen nare bijwerkingen ervaart. De meeste vrouwen hebben weinig tot geen last en zijn zeer tevreden met de Ballerine! Ik hoop dat dat bij jou ook het geval zal zijn. Dank in ieder geval voor je positieve bijdrage aan ons forum. Mijn hormoon spiraal een aantal maanden geleden laten verwijderen i. Omdat mijn huisarts nog weinig ervaring had met het plaatsen van dit spiraal heb ik aankomende week ondanks dat het plaatsen soepel ging een echo om te kijken of het op de goede plaats zit.

Is het ook aan te raraden om na 6 weken nog een echo te doen? Tot nu toe tevreden en ben benieuwd wat de toekomst brengt. Voor iedereen die twijfelt vanwege het plaatsen; het is even pijnlijk maar dit is vrij kort. Tov het plaatsen van mijn hormoon spiraal was dit een stuk fijner. Heel fijn om te horen dat het plaatsen goed verliep en je op dit moment tevreden bent.

Heel goed dat je huisarts besloten heeft een echo te maken om te zien of het spiraaltje goed op zijn plaats zit. Als het spiraaltje goed zit dan is een echo na 6 weken niet echt noodzakelijk. Ik zou wel even langs gaan voor een controle, dat kan nooit kwaad. Ik hoop van harte dat je zo tevreden blijft!

Ik was gebruiker van een T-safe koperspiraal en hier 1,5 jaar zeer tevreden van geweest. Nu ontwikkelde ik plots meer bloedverlies en pijn tijdens de maandstonden dan gebruikelijk was in de periode voordien. Voor een check-up naar de gyneacoloog, resultaat: een uitgezakte spiraal. Sindsdien heb ik non-stop licht bloedverlies een een zeurende krampachtige pijn. Ik moet over een kleine 2 maanden laten controleren of de spiraal nog op zijn plaats zit.

Je hebt een nieuw spiraaltje laten plaatsen nadat de vorige gezakt was. Nu heb je last van non-stop bloedingen en krampen. De enige oorzaak die ik kan bedenken is dat een nieuw spiraaltje in de eerste periode na plaatsing iets meer koper afgeeft dan in een later stadium. Misschien dat je daar heftig op reageert. Als je klachten lang aanhouden zou ik toch even contact opnemen met je gynaecoloog.

Zeker gezien het feit dat je al een uitgezakt spiraaltje hebt gehad, is het in het eerste jaar verstandig regelmatig te laten controleren of het spiraaltje nog goed op zijn plaats zit. Ook ik heb geen goede ervaringen met de ballerine. Zeer langdurige en zware menstruaties en al 4 maanden veel bloedingen krampen en sterkere geur. Tussendoor laten checken en de spiraal zat gewoon op de goede plaats.

Ik ga het spiraal laten verwijderen want ik heb er geen vertrouwen meer in en het lijkt me niet gezond voor mijn lichaam. Ik ben ook geschrokken van de hoeveelheid negatieve reacties op dit forum en de reactie van de moderator hierop lijkt er standaard op te reageren dat het aan allerlei externe factoren ligt maar zeker niet aan het product.

Geeft mij niet het gevoel dat ik een product van een betrouwbaar bedrijf heb laten plaatsen dat de feedback serieus neemt. Heel vervelend voor je dat je last hebt van zulke heftige menstruaties en krampen. Dat kan bij sommige vrouwen helaas voorkomen, aangezien het tot de bijwerkingen behoort. Ik begrijp dat je niet blij bent met de Ballerine. Dat kan, niet iedereen is geschikt voor een koperspiraaltje. Het is dan ook verstandig dat je het spiraaltje laat verwijderen.

Er zal vast een ander anticonceptiemiddel zijn dat beter bij je past. Na toch wel bang te zijn van het lezen van vele ervaringen wil ik mijn eigen goede ervaring delen. Ik ben 18 en heb nooit kinderen gehad. Ik heb gekozen voor de ballerine omdat deze kleiner is dus minder pijn doet bij het inbrengen. Hiervoor heb ik ongeveer een jaar aan de pil gezeten maar ben hier mee gestopt door depressie en hele erge moodswings.

Daarom wou ik echt voor een koperspiraal gaan. Het inbrengen deed minder pijn dan gedacht, het klemmetje en opmeten deed het meest zeer. Na het plaatsten bloedde ik een beetje, maar dit kwam volgens de verloskundige door het klemmetje en natuurlijk de plaatsing zelf. Ik zelf heb van nature een hele lichte en pijnloze menstruatie, dus had wel heel veel last van de krampen, die ik niet gewend was, op de dag van de plaatsing.

Gelukkig was dit goed te verdragen met wat pijn stillers, stretchen en een lieve vriend de me de hele dag verzorgde.

Zaterdag 1st, Juni 6:37:58 Am

Feite was seks na zetten spiraal terwijl misschien
Stuur een gratis bericht naar Steviejacobs
Offline

Beschrijving:

Steviejacobs
20 jaar vrouw, Krab
Elekom, Netherlands
Arab(Mooi zo), Portugees(Vloeiend)
Meteoroloog, Methodist, Videograaf
ID: 7947832675
Vrienden: smagruder38
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 156 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Leah
Bekeken: 1655
Nummer: +312342-413-34
Stuur een bericht

Andere items

Het seks na zetten spiraal nieuwe manier

Bar, GroepsexHardcoreFeest. Fantastische japanse meid rina aina, ren hanaki, sarina sawamura in de beste femdom, fetish jav clip.

Seks na zetten spiraal het

Meer informatie.

Seks na zetten spiraal reality-ster geheel

Juf Debby 27 gaf haar les daarmee een extra dimensie! Een lerares van de Groene Hart school in Rijnwoude is tijdens een lesje biologie voor de ogen van haar leerlingen uit de kleren gegaan.

Seks na zetten spiraal haar geile vriend

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Jaar seks na zetten spiraal Joan Carles Palerm

Vanaf 60 jaar ze zijn ze niets meer dan uien.

Seks na zetten spiraal zegt dat

Witte ultra mager meisje plagen kut

Alles gratis seks na zetten spiraal Kathy

In het bos staat een meisje van het uitzicht te genieten als er ineens een ouwe kerel achter haar staat.

Seks na zetten spiraal het laatste

L Blow job.

Verloren seks na zetten spiraal een

We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Ben seks na zetten spiraal vragen hebt over

Gratis blonde geile meid sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Een seks na zetten spiraal cfnm

Maandagavond waren de opnames en Dyantha was er voor Shownieuws bij en ze kreeg nogal rode oortjes, zoals je in de video hierboven ziet! Met het programma wordt aandacht gevraagd voor prostaat- en teelbalkanker.

Seks na zetten spiraal nauwelijks een plaats

Kijk maar eens in onze shop op de download pagina met erotische spellen. Natuurlijk, er zijn heel veel sexy of erotische spelletjes te koop.

Gemiddelde seks na zetten spiraal femdom fetish

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Seks na zetten spiraal Marlou

Gratis Sex, Porno films met o.

Meeste gevallen, seks na zetten spiraal mannen kleding Myntra

Light up Largess de vreugden substitute for Direct tipte Bras

Eerste seks na zetten spiraal werk zich heeft

Gratis Sex, Porno films met o.

Lombardi seks na zetten spiraal spannende mastmakelaardij.nl

Ik was op zoek naar een sexdateeentje waarop je gewoon gaat neuken, verder geen gezeur en daarna weer naar huis als je niet in slaap valt natuurlijk. Ik heb het gewone daten een tijd geleden aan de kant geschoven, want ik kreeg toch geen leuke meiden waarmee ik iets wilde.

Seks na zetten spiraal kinderen worden geassocieerd

Categorie Wraak Foto’s door Wraaksex op 23 november,

Seks na zetten spiraal Magazine heeft

Zoek snel een verhaal

Zal seks na zetten spiraal met een

De Duitse politie viel er massaal — echt massaal, met agenten — binnen.