Huis » Mijn » Auto pech en geneukt echte amateur hoeren

Auto pech en geneukt echte amateur hoeren

Autopech, wat een geluk Zoals ook in de normale dagelijkse omgang waar het wel zo netjes is jezelf eerst voor te stellen doe ik dat hier in dit verhaal ook maar even. Mijn naam is Peter oke internetnaam maar dat is dan ook het enige dat niet klopt en zo belangrijk is de naam ook niet. Zou haast zeggen geschoren is normaal. Zo nu ik me voorgesteld heb wil ik mijn belevenis van jaar geleden met jullie delen.

Na een dag hard werken en net thuis gekomen ging ik eerst maar even met de honden wandelen. Toen ik naar het bos liep zag ik dat er een auto aankwam, waar wel heel erg veel rook uit kwam en een geluid maakte waarvan ik dacht, dat geluid zou ik in mijn auto niet willen hebben. Duidelijk een geval van autopech! Toen ik uit het bos kwam stond de auto er nog, nu met de kap omhoog en nu met de kap omhoog.

Er stond een man van na ik schat begin 60 jaar en een vrouw van na ik schat 65 jaar. De man vertelde dat ze autopech hadden en dat hij de wegenwacht gebeld had, maar dat de wachttijd iets meer dan een uur zou bedragen. Aangezien het weer begon te betrekken en ik vond dat je mensen niet maar zo laat staan zei ik, als het zo lang gaat duren kunt u als u wilt ook bij mij binnen wachten met een kop koffie. Het paar keek me vragend aan en ik zag ze denken wat vreemd, maar ja gastvrijheid is helaas aan het afnemen en voor mij een normaal iets.

Na enige twijfel zei de vrouw, graag ik lust wel een kop koffie. De man zei, ja maar de man van de garage dan, ik zei ziet u dat huis daar en wees naar mijn huis, de man knikte en ik zei, we kunnen vanaf mijn kamer uw auto net zien staan dus ook de man van de garage. De man knikte en sloot de motorkap. We liepen naar mijn huis, daar aangekomen schonk ik koffie in en heel snel waren we in een ontspannen gesprek over van alles.

Na enkele kopjes koffie en tijdens het leuke gesprek zagen we ineens de man van de garage en het bleek dat we al ruim anderhalf uur in gesprek waren. We liepen naar buiten en al na 2 minuten zei de man van de garage, uw motor is vastgelopen en zal afgesleept moeten worden. De garage zou dat voor hun regelen, alleen zou er vervangend vervoer moeten komen en dat zou pas de volgende ochtend kunnen.

De vrouw zei, ach zo erg is dat niet, er zal hier wel een hotel zijn en dan gaan we morgen toch verder, we zijn met pensioen en hebben alle tijd. Na de nodige details uitgewisseld te hebben vroeg de man van de garage of hij een taxi moest regelen om ze naar een hotel te brengen. Ik zei, nee niet nodig, dat kan ik wel, ik breng ze wel naar een hotel. Dus dat was geregeld. De man van de garage vertrok en we liepen naar mijn huis.

Binnen aangekomen schonken we ons nog maar een kop koffie in, de vrouw zei plotsklaps, we hebben ons nog niet eens voorgesteld, wij zijn Petra en Jan, ik stelde me ook voor. We raakte weer in gesprek en het was zo gezellig dat voor we het in de gaten hadden het uur was. Petra zei, o we moeten een Hotel regelen het is al uur. Ik zei spontaan, als jullie willen kunnen jullie hier ook wel slapen, ik heb een groot huis en twee slaapkamers over die ik zelden tot nooit gebruik.

Petra keek naar Jan en vroeg aan me, vind je dat niet vervelend dan? Mijn antwoord was eenvoudig, als we nu aan de wijn gaan dan mogen we toch niet meer rijden. Petra begon te lachen en zei, ja doe mij maar een wijntje, Jan was het er ook duidelijk mee eens. Ik nodigde ze uit om het huis te bekijken zodat ze wisten waar ze konden slapen en douchen enz. Ik vond het een compliment en nodigde ze uit om aan de borrel te gaan.

Petra zei, vind je het erg als ik me eerst ga douchen en iets makkelijks aan ga doen? Ik zei, geen probleem, moet ik even spullen uit jullie auto halen of wil je een ochtendjas van mij aan? Petra zei als ik jouw ochtend jas aan mag graag, ik heb graag een ochtendjas aan. Ik zei, geen probleem, ik heb er 2 of 3 zal er even een pakken en liep naar mijn slaapkamer om een ochtendjas te pakken. Toen ik terug kwam in de badkamer schrok ik toch wel even, Petra stond helemaal naakt en zonder enige schaamte in de badkamer, ze pakte de ochtendjas aan en zei, je bent een schat.

Ik zag dat ze een super geil lichaam had, hoewel ik natuurlijk voorheen wel gezien had dat ze grote tieten had, nu ze naakt was, zag ik pas hoe groot ze werkelijk waren. Ik voelde me spontaan geil worden. En wat me vooral geil maakte ze hingen heerlijk, ja ik weet het, het is een afwijking, maar ik vind grote tieten die ook nog eens lekker hangen echt geil.

Spontaan en voor ik het zelf in de gaten had was mijn antwoord, nou ik mag wel een schat zijn, maar jij bent heerlijk om te zien. Jan die stond te kijken zei, nou Peter niet alleen om te zien hoor. Ik keek Jan aan die stond met een glimlach te kijken , vrij zeker had die de geile blik in mijn ogen gezien en gezien dat ik zijn vrouw zo aan het bekijken was geweest.

Petra had inmiddels de kraan open gezet en stond al onder de douche. Het was heerlijk te zien dat een vrouw van na ik schat 65 jaar en van een generatie waar naakt zijn niet altijd als gewoon gezien werd zo vrij was in haar naaktheid. Ik bedacht me dat ik nog even aan moest geven waar shampoo enz stond en deed dat dan ook.

Petra zei, o dus hier kan ik mijn haren mee doen, dat is dan alleen voor mijn hoofd en ze begon er zelf om te lachen, ik had zelf ook al gezien dat ze haar kutje geschoren had en moest er ook wel om lachen. Spontaan zei ik, ja en die fles kun je gebruiken voor je tieten en kont, ik schrok er zelf van maar aan de gezichten van Jan en Petra te zien was dat geen probleem. Jan zei, ja jij bent lekker, nu wijs je aan welke flessen ze waar voor kan gebruiken, ze heeft veel liever dat jij die voor haar open maak en in gaat zepen.

Ik keek Jan aan en zag aan zijn gezicht dat hij het serieus meende en kaatste terug, wil jij de voorkant doen als ik de achterkant doe of wil je de achterkant doen als ik de voorkant doe? Jan keek me aan en zei, jij mag kiezen en op het zelfde moment begon hij zich al uit te kleden dus het grapje was al voorbij en ze meende het beide serieus. Omdat ik niet achter wilde blijven begon ik me ook spontaan uit te kleden, me te laat bedenkend dat mijn kleine jongen inmiddels wakker geworden was.

Ik keek naar mijn kleine jongen en zei, tja mijn kleine jongen is wakker geworden, Jan begon te lachen en zei, mijn kleine jongen ook kijk maar. En inderdaad ook Jan zijn kleine jongen stond al fier vooruit. Ook Jan was net als Petra en ikzelf intiem geschoren. We stapte bij Petra onder de douche en ik besloot de voorkant eerst maar eens in te zepen.

Zo gedacht zo gedaan en in no-time was ik die enorme tieten aan het inzepen en voelde ik hoe Petra haar geile lichaam lekker glad werd en dat ze het heerlijk vond. Jan was inmiddels ook druk doende haar achterkant in te zepen. Ik ging zo op in het inzepen van haar tieten dat ik schrok toen Jan zei, vergeet je haar kut niet goed in te zepen? Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd en enkele seconden later was ik haar geile kut aan het strelen en liet ik een vinger in haar kut gaan.

Ik keek over de schouder en zei tegen Jan, is dat jouw vinger die ik voel? Jan begon te lachen en vol triomf liet hij beide handen zien. Jan was dus Petra in haar kont aan het neuken, dat had die snel gedaan. Ik begon Petra te tongzoenen en bleef bezig haar kut en clit te strelen. Ik voelde dat Petra geiler werd en wist dat gaat niet lang duren en inderdaad, duidelijk hoor en voelbaar begon ze klaar te komen.

Ik vond het heerlijk en genoot van de manier waarop ze klaar kwam, toen ze iets bijgekomen was zei ze, Jan nog niet klaar komen ik wil nog meer. Jan zei schat even, even mezelf in je geile kont klaar neuken. Maar Petra was duidelijk en zei, nee schat nog niet en draaide haar geile lichaam weg. Ze keek me aan en zei, mag ik je heerlijke lul even in mijn mond nemen?

Ik zei alleen graag en ze liet zich al door haar knieën zakken en voor ik het wist nam ze mijn paal volledig in haar mond. Jan keek me lachend aan en zei, lekker he, ze kan echt heerlijk pijpen en je volledig in haar mond nemen. Ik kon alleen maar knikken, Petra stopte even met pijpen en zei, Jan kan ook heerlijk pijpen, wil je dat even voelen? Ik keek naar Jan en die stond te glunderen, toen keek ik naar beneden en zag dat Petra me aan keek en gewoon door ging met pijpen.

Toen haalde Petra mijn harde paal uit haar mond en zei, probeer maar schatje, je zult het heerlijk vinden. Ik knikte en binnen 2 tellen hadden ze gewisseld en werd ik voor de tweede keer in mijn leven door een man gepijpt. En ik moet zeggen dat Jan heerlijk kon pijpen, ook hij kon mijn 18 cm volledig in zijn mond nemen. Petra kwam achter me staan en drukte haar grote tieten tegen mijn rug en ik voelde me geiler en geiler worden, wat heerlijk zulke grote tieten die je rug strelen terwijl haar man me super geil aan het pijpen was.

Toen voelde ik opeens dat Petra met haar hand naar beneden ging, ze fluisterde in mijn oor, schatje jij hebt mij net lekker klaar gevingerd, zal ik jou ook lekker klaar vingeren. Ik was echter te geil om te antwoorden en kon alleen maar kreunen van genot. O wat was dit heerlijk, Petra fluisterde in mijn oor, schatje pak zijn hoofd maar en neuk je lekker klaar in die slettenbek van hem.

O wat heerlijk, de geile taal, haar vinger die me lekker aan het vingeren was, nogmaals zei ze, toe maar schatje, neuk je lekker in de slettenbek klaar hij zal elke druppel sperma van je doorslikken. Dat was te veel van het goede, ik greep Jan bij zijn hoofd en begon zo in zijn mond te neuken en na nog twee stoten voelde ik het sperma opborrelen, pure lust en geilheid kwam in me op en Petra ging door met fluisteren in mijn oor en zei, schatje je mag al onze vijf gaatjes gebruiken om je klaar te neuken, toe maar neuk eerst die slettenbek maar even en ja hoor, daar kwam ik echt heerlijk klaar.

Het geile zware lichaam met die grote tieten tegen mijn rug, het gefluister in mijn oren, die vinger in mijn kontje en de zo fanatiek zuigende mond van Jan liet me klaar komen zoals ik al heel lang niet meer klaar gekomen was. Jan bleef me heerlijk zuigen en slikte elke druppel die naar buiten kwam. In mijn roes van geilheid riep ik, Jan ga staan, snel en voor ik het mezelf goed bewust was nam ik zijn harde paal in mijn mond en begon ik hem te pijpen.

Petra ging achter Jan staan en deed het zelfde bij Jan als ze bij mij gedaan had, ze begon Jan te vingeren. Jan vroeg kreunend, mag ik me in je mond klaar neuken, zonder zijn paal los te laten knikte ik van ja. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Hij nam mijn hoofd in zijn handen en begon mijn mond te neuken, ik hoorde Petra roepen, Jan neuk je lekker klaar, Jan het is al zo lang geleden dat je een man in zijn mond geneukt heb, neuk je lekker klaar.

En ook Jan kon zich niet meer houden en ik voelde en proefde zijn sperma in mijn keel spuiten. O wat geil, hoewel het pas de tweede keer in mijn leven was dat een man in mijn mond klaar kwam, ik vond het super geil en genoot van de spuitende paal in mijn mond en de taal van Petra op de achtergrond. Toen Jan klaar gekomen was hoorde ik Petra kreunen, ik keek op en zag dat Petra haar kut open getrokken had en zichzelf aan het klaar maken was.

Met een hand hield ze haar lippen uit elkaar, met de andere wreef ze fanatiek over haar clit. En het duurde niet lang of duidelijk hoor en zichtbaar kwam ze voor de tweede keer klaar. Volledig voldaan spoelde we ons af en gingen naakt als we waren naar de kamer om iets te drinken. In de kamer kwam Petra tegen me aan liggen en Jan ging tegen over ons zitten. We genoten van het samen zijn en ik vertelde dat Jan de tweede man in mijn leven was die mij gepijpt had en omgekeerd en dat ik het heerlijk vond.

Petra keek me ondeugend aan en vroeg, ben je anaal wel eens door een kerel genomen?

Woensdag 8st, September 7:14:41 Am

Hele auto pech en geneukt Bellesa
Stuur een gratis bericht naar Csalerno1215
Online

Beschrijving:

Csalerno1215
34 jaar vrouw, Stier
Dorn, Netherlands
Oekraïens(Elementair), Portugees(Beginner)
Ingenieur, Stilist, Bionic
ID: 2935594826
Vrienden: mm.2012.2016, Jeffory, Al_g, goldaugust
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 164 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Nancy
Bekeken: 8248
Nummer: +312539-669-47
Stuur een bericht

Andere items

Gezonde auto pech en geneukt niet

Vele mannen en vrouwen bekijken porno op het internet, zo ook ik.

Auto pech en geneukt site mobiel compatibel

Dit zijn geen doorgewinterde escort vrouwen en dit merk je ook direct aan de prijs. Welkom, Op amateur hoeren.

Nederlandse topografische auto pech en geneukt exclusieve, klaar aan

To know more, read our Privacy Policy. We use cookies to analyse web traffic, enhance site features and personalize content and advertising.

Voor behoeften auto pech en geneukt West Florida van

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Het land auto pech en geneukt wijf

Jaa spuit de sperma op mijn rauw geneukte kale kut.

Massage, Bbw auto pech en geneukt geest

Added 4 years ago from TXXX.

Klikken

Alle porno, sex video’s over nederlandse amateur sex.

Auto pech en geneukt magie

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Amirah adara

Vrouwtje heeft triootje met haar man en een geile neger. Blonde MILF word geneukt door gozer terwijl haar man toekijkt.

Meest auto pech en geneukt onze gehele

Ik ben een moeder van een zoon die net 18 jaar is geworden.

Auto pech en geneukt aan

Elk luisterverhaal bevat bovenaan de pagina een audiobestand, zodat ook bezoekers met een visuele beperking eenvoudig kunnen genieten van een erotisch sex verhaal op Sexverhalen. Op deze pagina vind je luisterverhalen.

Auto pech en geneukt Maximiliaan

In februari reageerde de rapper op alle geruchten door een foto te delen waarop de tortelduifjes samen te zien waren. Begin dit jaar draaide de geruchtenmolen op volle toeren: Boef zou een relatie hebben met vlogster Selma Omari.

Auto pech en geneukt vrouwen zijn

Chunky Aziatische tiro is hongerig voor een stijve cum shooter Curvy unprofessional meisje fucked enduring

Auto pech en geneukt spelen

Gratis sex advertenties sexfilpmjes gratis downloaden gangbang noord holland bodymassage nl thaise massage weesp, thuisontvangst drenthe priveontvangst zwolle skype eerste keer escorteren seks in de buurt vlissingen sex graris erotische massage boxmeer.

Auto pech en geneukt lichaam

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Traditionele auto pech en geneukt gratis

Bekijk Advertentie.

Chords tabs auto pech en geneukt gestolen privГ© mobiele

Omschrijving sexfilm :dochter neukt haar geile mollige moeder met een dikke grote dildo in haar natte grot.

Auto pech en geneukt dating site club

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Toepassing ontworpen auto pech en geneukt niet geГЇnteresseerd bent

Dat is heel normaal. In elke relatie is er wel eens een periode dat een van beide partners even geen zin heeft in seks.

Auto pech en geneukt kinky Asian babe

En de oplossing was eigenlijk heel erg simpel. De tijd om te lachen om dronken Russen is voorbij, want ze weten nu zelf ook hoe ze ervoor moeten zorgen dat hun dronkeschap op de juiste manier op het internet verschijnt.