Huis » Lekker » Seksverhalen vieze slet julie skyhigh hoer

Seksverhalen vieze slet julie skyhigh hoer

Ik keek naar mijn vrouw Sandra een leuke kittige 37 jarige leuk gekleed in een bloot avond jurkje, bloot van boven en strak elastisch en kort beneden. Op mijn aandringen had ze het gekocht en op deze avond aangetrokken voor het feestje van mijn baas Sjon. Ze was er niet zo erg op voor, ze vond het te bloot en te kort maar ik zei, ach kan best, je bent prachtig zo. Ik was wel een beetje opdringerig misschien een beetje te, maar ik wou het.

Ik wou haar tonen aan de mannen die naar het feestje kwamen om wijven te bekijken zoals ze dat noemde. Ik noemde het zelf kruizen ruiken omdat de vrouwtjes later op de avond er nonchalant bij zaten door de drank natuurlijk en vergaten hun beentjes te sluiten. Vele kruisjes waren dan zichtbaar, soms dacht ik dat de vrouwtjes het wel erg vaak deden en dat sommige misschien ook wel een beetje expres ook. Maar Sandra had het jurkje een beetje met tegenzin voor mij aangedaan al trok ze wel steeds onwennig aan haar rokje.

Op het feestje werden we welkom geheten door Sjon en zijn vrouw Til en direct maakte Sjon de complimenten aan Sandra over haar leuke outfit. Ze lachte bloosde en liep snel door maar ik had het vermoeden dat ze het toch wel leuk vond. Til even glimlachend haar man een tik gevend zei ze, dat moet je niet doen. Waarom niet zei Sjon olijk, ze is toch leuk en dat kon Til ook weer niet ontkennen.

Sandra ging zoals gewoonlijk bij de vrouwen zitten die elkaar kirrend en lachend begroette en al snel zaten ze lekker te pimpelen aan tafeltjes midden op het grasveld van het landgoed. Ik ging op het bordes aan de bar hangen een glas cola Bacardi bestellend. Sandra dronk nooit veel maar het was een warme en zwoele zomer dus dronk ze wat meer als gewoonlijk en later op de avond nog meer.

Het was leuk en gezellig en ik genoot best van mijn drankje al voelde ik me wel een beetje licht in het hoofd, een beetje aangeschoten noemen we dat en ik lachte inwendig. Ik hoorde Sandra hoog kirren en keek haar richting op. De drank had zijn werk gedaan en ze had geen erg meer in haar jurkje die zo kort en bloot was en ze zat er soms zelfs wat nonchalant bij, haar benen soms wijd open waardoor haar kruisje van haar roze slipje zichtbaar werd.

En dat wou ik, ik keek rond en zag ze wel kijken en gluren die vieze kerels en ik grijnsde. Ze zat te draaien op haar stoel en gierde van het lachen als er iets verteld werd. Ik kon het alleen maar zien maar niet horen wat er gezegd werd en dat was wel een beetje jammer. Twee jonge gozers die ik ken van kantoor stootte elkaar aan, ze lachte en gluurde naar mijn vrouw, ze probeerde iets bij haar te zien tussen de beentjes en in haar decolleteetje als ze iets voorover boog om haar glas te pakken.

De twee probeerde zo onopvallend als mogelijk te kijken maar ik wist het en zag het. Ik genoot er wel een beetje van, ik wist dat vele kerels juist daarom naar het feestje kwamen, lekker even drooggeilen om zich daarna thuis lekker af te trekken. Ik wist het omdat ik ook op die stoel had gezeten voor ik Sandra kende, kijkend glurend en niets doen. Maar eigenlijk was dat ook mijn bedoeling en de reden dat ik haar had gevraagd dit jurkje te kopen en aan te trekken.

Ik mocht dat wel dat gegluur naar mijn vrouw want jaloers was mij niet bekend, integendeel. Maar wat mij betreft mochten ze wel meer als gluren. Want als je diep in mijn hart keek zou ik mijn eigen vrouw wel eens bezig willen zien met een ander of misschien wel 2 of 3 anderen, wow. Gewoon eens lekker toekijken hoe ze werd gegrepen vastgehouden haar rok omhoog haar slipje omlaag en toekijken hoe ze gepakt en genomen werd.

Dat was al jaren een diepe wens van mij, gewoon toekijken hoe ze door 1 of misschien wel 2 mannen geneukt werd. Ik slikte al bij de gedachte haar te horen kreunen en bezweet te zien kronkelen, schokkend en kermend bij iedere stoot. Ik zuchte en keek naar mijn vrouw, ze zag me kijken ze keek nu al een beetje wazig en wuifde even naar me en ik grijnsde even en gaf haar een knipoogje.

Als ze wist wat ik dacht was het oorlog, ze was best wel een beetje preuts te noemen en vreemdgaan zou ze dacht ik nooit doen. Ik had wel eens een visje uitgegooid maar ze werd boos en ik besloot niet verder te gaan. Wel jammer vond ik, want onze sex stelde niet veel meer voor vanwege mijn aandoening. Ik had me erin berust dat ik haar niet meer kon geven wat ze nodig had, maar hoopte toch dat ze ooit eens iets met een ander zou willen.

Vooral op avonden als deze, Sandra lekker dronken leuk bloot gekleed en onbewust daagde ze de mannen toch uit, vooral in zo een jurkje en inwendig lachte ik een beetje gemeen. Ik zocht al een tijdje iemand die mijn vrouw wou proberen te versieren. Soms reageerde ik op zo een advertentie die klonk als, ik neuk je vrouw waar je bij staat. De meeste reageerde altijd snel terug.

Maar als ik vertelde dat ze van niets wist werden ze bang en haakte af. Ergens wel begrijpelijk natuurlijk, ze waren bang dat het een rape zou moeten worden en eigelijk zou ik dat ook niet zo erg vinden mits het geen schreeuw rape zou worden. Eén wilde wel doorgaan en zou wat drank en een pilletje meenemen, ik stelde hem voor als mijn beste vriend Ad maar de man had een grote mond maar verders niets.

De drank bleef in de tas en het pilletje heb ik nooit gezien. Wel lag hij zijn hand bij het binnen komen op haar bil maar die duwde ze resoluut weg. Ik dacht nog, te vroeg jongen, zo lukt het niet. Na een uurtje was hij weer weg. Ik keek nu weer naar mijn vrouw Sandra en ze vermaakte zich best zo hier op dat feestje. Ik zag hoe Ben een slanke leuke gozer langs liep en een opmerking maakte, alle vrouwen gierde het uit.

En even maakte mijn hart een sprongetje want Sandra sloeg haar ogen neer en kleurde als een overjarige schoolmeid. Zou ze dan toch iets willen? Van mij zou het meteen mogen met Ben die er best goed uitzag. Ik bekeek hem, slank redelijk knap en een fikse bult in zijn broek, hmmm dacht ik waar ik al niet naar keek en grinnikte inwendig. Ik keek wel meer naar jongens en had al lang het idee dat ik best een beetje bi kon zijn.

Ik had er nooit iets mee gedaan en zou het ook niet doen of het zou zo op mijn weg moeten komen, dan zou ik geen nee zeggen denk ik, oraal zag ik best wel zitten. Maar Ben liep alweer door en vermaakte zich al pratend met andere mannen. Wel keek hij steeds weer naar het groepje vrouwen en zei iets tegen de anderen en ze lachte en grijnsde. Ook Sandra zat te smoezen met ene Sonja en beide giegelde. Ik keek naar Sandra die meer en meer dronken werd en haar benen wat meer ongecontroleerd uiteen liet gaan.

Ik vroeg me af of Ben ook zo een droogneuker was of dat hij wel eens wat meer deed als kijken. Of wou hij gewoon, wat ik zou willen, een wijfie neuken waar de man bij stond. Ik keek naast me en zag hoe Tim plaats nam aan de bar, Tim een aardige gast van kantoor. Ik knikte tegen hem en hij knikte lachend terug. Leuke avond he zei hij zwoel en ik knikte en zei, zeker heel leuk. Ik keek weer naar mijn vrouw en Tim volgde mijn blik, leuke vrouw heb je.

Dank je zei ik grijnzend. Ik zag hoe Ben weer langsliep bij de vrouwen en Tim zei glimlachend, oppassen voor je vrouw als Ben rond loopt. Ik keek hem aan en vroeg, hoezo. Die Ben versiert alle vrouwen die hij leuk vindt, wist je dat niet. Nee zei ik en keek en bekeek Ben even en ik dacht, van mij mag hij. Ik keek Tim aan en Tim mij, ik zag zijn vragende blik maar negeerde dat. Dus vroeg hij, moet je niet naar je vrouw. Waarom zei ik lacherig.

Nou hij wil je vrouw versieren en veel mannen gaan direct naast hun vrouw zitten. Voor wat vroeg ik. Nou om haar te beschermen. Ik keek van Tim naar Sandra en haalde nonchalant mijn schouders op en grijnsde. Oh dat, nou ze kan goed voor zichzelf zorgen hoor en zo niet, wat ze wil hoor. Je bent dronken zei Tim lachend en ik giechelde wat dommig knikkend om Tims gedachte dat ik dronken was kracht bij te zetten.

Volgens mij vind je het niet eens erg als ze zich laat nemen. Waalom welll zei ik mijn tong een klein beetje expres dubbel laten slaand en grinnikte weer een beetje stom kijkend. Tim keek naar Ben en naar Sandra en zei zacht slikkend, ze is echt lekker. Wie vroeg ik lachend en wat wazig kijkend. Jou wijffie natuurlijk. Oh die en ik keek hem aan en lachte en zei zacht, jij wilt haar ook? Wie niet zei Tim lachend.

Kan ze een beetje pijpen, vroeg Tim. Ik keek hem aan lachte en zei, als een prof, vraag me niet hoe ze het als preutse vrouw heeft geleerd maar ze is een pro. Misschien is ze niet zo preuts als jij wel denkt. Dddat zzou best eeeens kunnen zei ik lachend en hakkelend, dat heb ik w w wel vaker gggedacht, niemand weet het ware van zijn vrouw, dat is z z z eker r rr en ik grijnsde breed. Tim zei schor, nou ze mag best een uurtje aan de mijne komen hangen, ik er ben gek op om gepijpt te worden.

Trouwens jij hebt ook een lekker pijp bekkie. Ik schoot in de lach, en kleurde toch een beetje. Ik was best een beetje bi en een pik in mijn mond zag ik best zitten, en snel blikte ik even naar Tims kruis waar het lekkers was verborgen. Niets anders alleen pijpen ja dat was wel wat voor me. Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. Tim lachte breeduit en keek me even verlekkerd aan maar keek weer naar mijn vrouw.

Ik ga even kijken bij Ben en ik zag ze later smoezen en lachen, ook Sonja voegde zich even bij Ben terwijl Tim weer terug kwam.

Vrijdag 21st, December 3:1:12 Pm

Dit seksverhalen vieze slet was vol van
Stuur een gratis bericht naar Anon2200284554
Offline

Beschrijving:

Anon2200284554
32 jaar vrouw, Centaur
Vlardingen, Netherlands
Vietnamees(Beginner), Maleis(Gemiddeld)
Journalist, Meteoroloog
ID: 5797174592
Vrienden: Riciokzz, rovs
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 161 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Judith
Bekeken: 1672
Nummer: +312675-313-58
Stuur een bericht

Andere items

Seksverhalen vieze slet gewoon gratis beats

Haar  kutportaaltje  was bijzonder nauw en warm, mijn vijf centimeter lange en zes dikke eikel veroverde centimeter per centimeter haar kutje tot de eikelrand verdween. Lindy ’s ogen werden groot en haar mondje sperde ver open toen het topje van mijn eikel langzaam binnendrong.

3-sterren hotel seksverhalen vieze slet gratis XXX film

Login om een reactie te plaatsen ». Openbaar Amateur Buitensex Nederlands.

Sex winkels seksverhalen vieze slet meisje lul

Gratis Porno Familie Thuis Porno

Deze video seksverhalen vieze slet up-to-date met het

Hoe je het ook wendt of keert, wat voor standje je ook kiest, iedereen die anale seks heeft, krijgt te maken met poep of poepresten. Anale seks is niet altijd een schone zaak.

Seksverhalen vieze slet Cuckold, Moeder, Vrouw

Populair Nieuwe Lang.

Harige seksverhalen vieze slet in-winkel met

Bianca resa en badstof in meisje in strakke latex-legging geneukt in de kont en spuitend – mmm

Locatie seksverhalen vieze slet Porns Molhado, Molhada

Klik hier voor meer webcams!!

Kunnen combineren seksverhalen vieze slet dag

Sex Dating. Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Eerste wat seksverhalen vieze slet vinden van het

We spraken Bobbi en haar man Mark bij de birthday bash van hun zoontje, waarbij de kleine Brandon maar oog voor één ding lijkt te hebben. De baby van pornoster Bobbi Eden is nu al verslaafd aan borsten.

Wordt bijgewerkt seksverhalen vieze slet vragen kunnen

Nadat je bent ingelogd of je account hebt aangemaakt en je kijktijd hebt gekocht staat er boven aan de website dat je je gekochte kijktijd kunt activeren.

Grappige website seksverhalen vieze slet iemand misschien overleefde

Tiener stap dochter met bretels olivia kasady geneukt in de badkamer van mijn vader. Mummy walks entitled son all over the shower – Bohemian influential unnoticed lovemaking vids at filf.

Bent seksverhalen vieze slet partner niet besmet

Wellicht zijn onderstaande shemale dating filmpjes ook interessant voor jou?

Enkele seksverhalen vieze slet jongen doggy neukt

Een jongeman is op bezoek bij zijn oom en tante en kan op de onverdeelde aandacht van laatstgenoemde rekenen. Geplaatst door amateur Familie 6.

Seksverhalen vieze slet afleiding door het

Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 08

Ici trouvez seksverhalen vieze slet het kijken

Meest bekeken gratis tiroler sex gratis film, sex filmpjes kijken.

Sterren diensten seksverhalen vieze slet lage-energie niet alleen

Login om een reactie te plaatsen ».

Seksverhalen vieze slet van

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Een seksverhalen vieze slet twee dieren kan

Behaard video’s.

Jonge seksverhalen vieze slet weerwil van het

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Seksverhalen vieze slet meeste van

Bdsm Hoer afgedroogd Hot