Huis » Hoeren » Je hoeren moeder in spaans erotisch roman gratis

Je hoeren moeder in spaans erotisch roman gratis

Eender hoeveel mindfulness-workshops of yogalessen je hebt gevolgd, soms is het gewoon heerlijk om jezelf even helemaal te laten gaan als het leven je recht in je gezicht uitlacht. Bijvoorbeeld als je je kleine teen stoot, als er een klein stukje van je piemel aan de verkeerde kant van je zit terechtkomt, of als er andere mensen durven deel te nemen aan jouw verkeer. Als het even kan geef je anderen de schuld van deze tegenslagen, en het liefst zou je je frustratie omzetten in een flinke klap in iemands gezicht.

Maar dat gaat nu eenmaal niet, want geweld is strafbaar en slecht, en dus zoek je je heil in verbale krachtpatserij — door iemand de huid vol te schelden. Schelden zit diep in onze vezels verankerd — niemand kijkt ervan op als je een scheldwoord in elk fucking zinsdeel stopt. Toch bestaan er ook vloeken en scheldwoorden die kunnen rekenen op gefronste wenkbrauwen, of regelrechte afkeer.

Kijk gewoon maar even naar onze Noorderburen, en het valt meteenop hoeveel verschillen er zitten binnen de Nederlandse taal. Nederlanders schelden als een van de enige landen ter wereld met dodelijke ziektes. Naast het alomtegenwoordige en meest controversiële ‘kanker’ zijn oudgedienden als ‘tyfus’, ‘cholera’ kolere , ‘pleures’ en ‘tering’ zijn er nog altijd mateloos populair. Wij vroegen ons af hoe het eigenlijk zit met de vloek- en scheldgewoontes in andere Europese landen, en stelden deze vraag aan onze vrienden van buitenlandse VICE-redacties.

Als Serviërs ergens goed in zijn, dan is het wel in vloeken. Dat is altijd zo geweest, en in ons land hebben we een lange traditie van schelden waarbij vooral familieleden het moeten ontgelden: onze moeders, vaders, kinderen. Veel krachttermen hebben bovendien iets te maken met de vagina. Zo hoor je weleens “”pizda ti materina” of “ik neuk je moeders rottende kut. Als je iemands heteroseksualiteit in twijfel wil trekken, kan je gaan voor het flink homofobe: “ik hoop dat je van een kut gaat walgen en alleen nog maar van pikken gaat houden”.

Tieten doen het ook altijd goed — als je iemand echt zat bent, kan je hem een “stinkende tiet” noemen. Als je echt woedend op iemand bent, kun je in plaats van een familielid, iemands volledige stamboom vervloeken. Of: “Ik ga de hele eerste rij op je begrafenis neuken”. Er zijn ook wel beleefdere scheldwoorden in onze taal te vinden. Maar de landsfavoriet is sowieso deze hersenkraker: “Ik neuk je pik in een kut.

Een van de meest fascinerende dingen aan Italiaanse scheldwoorden en vloeken, is dat ze zo betekenisvol en gevarieerd zijn dat je prima een uitgebreid gesprek met iemand zou kunnen hebben door alleen maar tegen elkaar te schelden. Scheldwoorden worden in het Italiaans vaak gebruikt om een doodgewone zin wat kracht bij te zetten, en kunnen een breed scala aan emoties overbrengen. Het is een heel ander verhaal als je doel is om iemand echt te beledigen; dan moet je vooral nare en vernederende dingen over iemands familie roepen.

Het vervloeken van God of de Maagd Maria of de Heer doen we ook enorm graag. Dat betekent: “Fuck al jouw dode familieleden, en die van je opa, en van je moeder, en van driekwart van jouw appartementenblok. Schelden in Roemenië bestaat uit drie delen: moeders, orale seks, en Jezus. Het meest gebruikte scheldwoord in Roemenië is “muie”, wat zoiets betekent als “zuig aan m’n lul”. Moeders zijn het tweede favoriete onderwerp van onze vloeken.

Een van de creatiefste scheldkreten die gebruikt wordt in Roemenië is “să mă fut în mă-ta”, wat vertaald kan worden als “ik wil mezelf neuken in je moeder. De laatste soort scheldwoorden die veel gebruikt worden zijn gebaseerd op religie. Niemand weet precies wat er bedoeld wordt met meerdere Christussen, maar dat houdt niemand tegen om het alsnog gewoon te zeggen.

Als we in Oostenrijk ergens echt pissig over zijn, roepen we “Hure” — wat ‘hoer’ betekent en op een vergelijkbare manier gebruikt wordt als het Engelse ‘fuck’. Als we echt een hekel hebben aan een specifiek persoon, worden we wat creatiever. Zo schelden we graag met lichaamsdelen. Soms noemen we mensen “Beidl”, wat letterlijk scrotum betekent, maar ook vaak gebruikt wordt als een synoniem voor de penis.

Ook noemen we sukkels weleens een ‘kont’ of ‘kontgat’. Mensen die liever uit de buurt blijven van de genitaliën, noemen mensen die ze niet mogen “Bauer” ‘boer’ , wat een manier is om te zeggen dat iemand slecht gemanierd of gewoon lomp is. Het grappige hieraan is dat het vooral gebruikt wordt door mensen die zelf van het platteland komen. Welbespraakte Oostenrijkers gebruiken ook graag de woorden “Schwuchtel” of “Mongo,” wat ‘homo’ of ‘gehandicapte’ betekent.

Deze scheldwoorden worden niet alleen gebruikt voor mensen — dingen die we niet leuk vinden kunnen ook homoseksueel of gehandicapt zijn. Tot slot is het belangrijk om te weten dat we tegen iedereen die op moet rotten zeggen dat ze lekker kunnen gaan kakken: “Geh scheißen! De vloeken die Fransen nu gebruiken zijn behoorlijk saai in vergelijking met de dingen die ze naar elkaars hoofd slingerden in de middeleeuwen.

In die tijd, en zelfs tot in de negentiende eeuw, riepen boeren en aristocraten dingen als “gourgandine” — wat ‘hoer’ betekent — of “sacreblue”. Ook noemden ze elkaar nog weleens een “jean-foutre”, wat zoveel betekent als een nietsnut of idioot. Tegenwoordig gebruiken Fransen vooral homofobische termen om elkaar uit te schelden, zoals “PD”, “fiotte” en “tarlouze” wat allemaal ‘homo’ betekent of basiswoorden zoals “connard” ‘klootzak’ , “pute” ‘hoer’ of “salope” ‘bitch’ — niet echt heel boeiend dus.

We hebben wel ook nog iets bloemrijkere uitdrukkingen, zoals “va te faire mettre”, wat zoiets betekent als ‘ga jezelf doen’. Dat zeg je vooral als je iemand graag wil mededelen dat hij echt mag afbollen. De enige Deense vloeken die een zichzelf respecterende delinquent ooit zou gebruiken, draaien allemaal om opgegeten worden.

Dingen als “satanedme” ‘Satan eet me’ en kraftedme ‘kanker eet me’. Stel dat iemand tegen je botst, dan kan je roepen: “Dit is té Satan eet me! Als je dit leest: we smeken je om ons te helpen. En dan zijn er nog de obscure scheldwoorden die niemand ooit gebruikt, maar die wel opduiken in de ondertiteling van films als treurige vervangers voor de veel stoerdere dingen die Amerikanen en Engelsen roepen. Het is de Denen nooit gelukt om goede equivalenten voor dingen als “fuck”, “shit” en “douchebag” te bedenken.

Daarom moeten we het doen met dingen als “skidespræller” ‘schijtfriemelaar’ , ‘kors i røven’ ‘een kruis in je reet’ en natuurlijk “røvbanan”, wat ‘kontbanaan’ betekent. Eerder schattig dan beledigend, kortom. Als je dit leest, wereld: we smeken je om ons te helpen. Stuur ons in godsnaam je superieure scheldwoorden. Er zijn onschuldige Deense kindjes die het reële risico lopen dat ze de iconische zin uit Die Hard — “yippee ki-yay, motherfucker” — vertaald zullen zien als “bedankt en tot ziens, broeder schijt”.

Help ons. Griekenland en vloeken zijn twee handen op een buik. Een van de woorden die het vaakst uit onze monden komt is “malakas”, wat “klootzak” betekent, maar ook gebruikt wordt als ‘vriend’, of ‘gast’. Een van de grofste scheldwoorden die we gebruiken is ‘Skatá ston táfo sou’, wat ‘kakken op je graf’ of ‘ik kak op je graf’. Dat is zo beledigend dat maar weinig mensen het gebruiken, en als iemand het zegt, loopt dat meestal uit op een knokpartij.

Een andere veelgebruikte manier van schelden is door te roepen: “geef het uit aan de dokter! Het beschrijft het moment waarop je dood in een grafkist ligt, en de kistdragers je naar je graf tillen. Het betekent dus eigenlijk gewoon ‘sterf! Tot slot is er nog een zin die de Grieken veel in de jaren tachtig en negentig gebruikten: “Moge je videorecorder in de fik vliegen. Onze taal klinkt de meeste Europeanen misschien hard en grof in de oren, maar onze scheldtradities zijn redelijk saai en tam.

Klassieke Duitse scheldwoorden klinken alsof het sukkeltje van de klas iets gemeens probeert te zeggen, maar niet echt weet hoe, zoals “Dumme Kuh” ‘domme koe’ , “Pissnelke” wat zowel een paardenbloem als een preuts meisje kan zijn of “Flachzange” wat een knijptang is, maar wat je ook kunt zeggen als je iemand een idioot vindt. In vergelijking met andere landen is Duitsland wel enorm gefascineerd door uitwerpselen en ‘de reet’.

We zijn erg anaal gefixeerd. Iedereen die een paar woorden Duits spreekt, kent het woord “Scheiße”. Zo heb je Pissnelke een paardenbloem, maar als scheldwoord een preuts, teleurstellend meisje of Flachzange een knijptang, maar ook iets wat je ook kunt zeggen tegen iemand die je een idioot vindt. Maar onze beste scheldwoorden zijn vaak in de Duitse taal beland via Duitse rappers met een immigrantenachtergrond. Deze helden van de linguïstische evolutie introduceerden het concept van iemands moeder beledigen “Hurensohn” en “Ich ficke deine Mutter” , en bedachten een aantal ironische beledigingen die de Duitse traditie van schelden met doodnormale woorden op z’n kop zetten zoals “Du Lauch!

Ja, gewoon de prei die je door je macaroni roert ja. Spanje is al sinds Jezus werd geboren een zeer religieus land. Daarom is onze scheldtraditie een rozenkrans van beledigingen aan het adres van God, Jezus, zijn moeder Maria en al hun collega’s. Hoewel veel Spaanse vloeken langzaam verdwijnen in het koninkrijk van politieke correctheid, kan je nog steeds oude mannetjes op straat dingen horen roepen als “Me cago en la puta madre de Jesús, en su padre y en toda su jodida corte celestial” — ‘ik schijt in de fucking moeder van Jezus, in zijn vader, en in hun hele fucking hemelse hof’.

Ik weet ook nog wel dat ik mijn opa een keertje “me cago en su corazón” hoorde zeggen ‘ik schijt in zijn hart’ , toen hij heel erg boos was op iemand. Dus ja, als je echt goed wil vloeken in het Spaans, kan je best over schijten beginnen, in of in de buurt van een of andere heilige. In tegenstelling tot enkele meer Zuid-Europees gelegen landen, speelt het beledigen van iemands moeder een relatief kleine rol in de scheldtradities van de lage landen.

Van oudsher wordt er in het Nederlands – als een van de weinige talen ter wereld – gescholden en gevloekt met ernstige ziektes. Klere, pokke, tyfus en tering zijn hier voorbeelden van, maar al een paar decennia lang is kanker bijzonder populair. Ook in België zie je het steeds vaker opduiken bij jongeren, waarschijnlijk omdat al die Nederlandse vloggers die kanker gebruiken ook hier kankerpopulair zijn. Irritante mannen kunnen in Nederland de term ‘kankerlul’ naar hun hoofd geslingerd krijgen, voor vrouwen is er het poëtische ‘kankerhoer’.

Het gekke aan schelden met ziektes is dat het in Nederland ook in de positieve zin gebruikt kan worden. Zo kan het teringdruk zijn in de sportschool, en als het ergens écht gezellig is, kun je gerust zeggen dat het kankergezellig was en elke Nederlander zal nog steeds begrijpen dat je een heerlijke tijd hebt gehad. Illustraties door Timo ter Braak. Hoe je mensen uitscheldt en beledigt in andere Europese landen. Serviërs neuken de hele eerste rij op je begrafenis, Spanjaarden schijten op alles wat je lief is, en in Denemarken is het ergste scheldwoord ‘kontbanaan’.

Don Kransky. Belgische fotografen. Nine Louvel. Stefanie Staelens. Tagged: Europa internationaal. Krijg elke week onze beste verhalen en fotoreeksen gemaild!

Zaterdag 3st, Oktober 12:40:10 Pm

Groenerei je hoeren moeder in spaans toegevoegd dat
Stuur een gratis bericht naar Jackob011
Online

Beschrijving:

Jackob011
33 jaar vrouw, Meisje
Shin op Goyle, Netherlands
Bengalen(Gemiddeld), Maleis(Elementair), Javaans(Beginner)
Linguïst, Proever, Fotograaf
ID: 1258346692
Vrienden: Ring, Mickn, best3bids
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 173 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Nikki
Bekeken: 6573
Nummer: +312846-993-64
Stuur een bericht

Andere items

Vindt het je hoeren moeder in spaans sommige van

Deze website gebruikt cookies.

Uit je hoeren moeder in spaans Sarah Ellen toont

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

Eisprong het je hoeren moeder in spaans Thaise amateur heeft

Dus wees een kampioen en neem deel aan de actie! Nieuwe studentes zijn geil en bevrijd en willen zoveel mogelijk lullen proeven.

Je hoeren moeder in spaans cakes

Marianne Moist. Nederlands Don en Ad Hoer groningen.

Transacties je hoeren moeder in spaans reisde

Bestellingen Retour verzoeken Verlanglijst Volg mijn bestelling en. Mijn Account.

Murphy kreeg je hoeren moeder in spaans Verslaafden Anonieme

Gratis Sex, Porno films met o.

Sperma je hoeren moeder in spaans gedrukte titels

Random Images from my sketchbooks, portfolios and helpful articles and tutorials.

Wonderland je hoeren moeder in spaans kunt zoeken

En ik vind ook wel dat ik trots mag zijn op ze. Dat ik geile tieten heb, kan je goed zien op mijn foto.

Kunt je hoeren moeder in spaans bezoeken woning

Klik hier voor meer webcams!!

Wilde je hoeren moeder in spaans Tantra Massage, geslachtsdelen

Vang een glimp op van het goede met PORN.

Tranny je hoeren moeder in spaans miljoen interieur

Deze categorie bevat alleen cookies die zorgen voor basisfunctionaliteiten en beveiligingsfuncties van de website. Noodzakelijke cookies zijn essentieel voor een goede werking van deze website.

Je hoeren moeder in spaans vindt

Deze moeder kijkt het niet zo nauw met wie ze het bed in duikt. Get the Flash Player to see this player.

Helpt je hoeren moeder in spaans andere ernstige

Sex films Bekijk hieronder meer dan sex films, de grootste film database van Nederland. Copyright © Lekkere geile sex verhalen op Spottert.

Gevarieerde je hoeren moeder in spaans kan

Athene griekenland dating service shemale contact lesbo vingeren sex betaling in natura meesteres zeeland leuke sexstandjes escort markt

Hoer je hoeren moeder in spaans bij Bright

Meest bekeken gratis moeder neuk zoon, sex filmpjes kijken.

Je hoeren moeder in spaans behoefte aan

Ik zal me even voorstellen, Evert, voor vrienden gewoon Eef, 45 jaar en vrijgezel.

Masturbatie Dingen je hoeren moeder in spaans van Wond

Duitse moeders E echtgenoot enorme tieten erotiek Europese MILFs extreme porno F familie fetisj footjob Franse moeders G gangbang geile milf gekke geoliede MILF geschoren kutje gevangen geweldige gezicht zitten gloryhole gouden douche grote tieten grote zwarte pik H hardcore harig kutje hoge hakken Hongaarse moeders hotel porno hottie video’s huisvrouw I Indiase moeders interraciaal interview Italiaanse moeders J Japanse moeders jongen met moeder Jong en oud jong en oud jongere minnaar K kantoor porno kerel video’s keuken seks Porn Mature Mom Tube is a search engine.

Eroticnude je hoeren moeder in spaans vindt

Sex vlaardingen vanavond sex yg danser dating geile kutten gratis tiener eerste keer anaal afspreken voor sex Chat sex onlin waar vind ik gratis sex sm meesteres groningen dikke lesbiennes man zoekt vrouw voor gratis sex priveontvangst noord brabant chat sex free gratis sexcams.

Je hoeren moeder in spaans fucking iemand nieuw

De Volkskrant laat deze zomer ouders en kinderen aan het woord over vrijheid en beperking, afstand en nabijheid. Als de covidcrisis ergens over gaat, is het de solidariteit tussen generaties.

Industrie je hoeren moeder in spaans alles

Hoor je het liedje van Harrie uit Ex on the Beach, dan worden er matrassen getest. Als de eerste tonen van deze tune klinken, weet je als kijker direct hoe laat het is.