Huis » Erotische » Sex verhalen geneukt in een club tante neukt jong neefje

Sex verhalen geneukt in een club tante neukt jong neefje

Klik hier voor meer webcams!! Na lang aandringen van mijn man Jochem zwichten ik om samen een keer!.. Geen enkele ervaring hadden wij hiermee maar Jochem had het hier al jaren over,dat het hem geil leek om zo club eens te bezoeken en daar in een ruimte met andere mensen erbij,samen te gaan neuken. Ik zag het nooit zo zitten om dat te doen,thuis hadden wij de laatste jaren sinds de kinderen de deur uit waren alle vrijheid om seks met elkaar te hebben en in ons blote kont door het huis te lopen wanneer wij dit wilde,waarom dan naar zo parenclub vroeg ik mij vaak af.

Ik vond dat onze seks er juist op vooruit was gegaan,wij hebben altijd wel een goed seksleven gehad met elkaar,maar toen de kinderen nog jong waren moest het toch vaak zachtjes gebeuren en was onze slaapkamer daar alleen de vaste plek voor. Mijn man stimuleerde mij ook altijd als wij naar het strand gingen om geheel naakt te zonnen,wat ik uiteindelijk ook deed,maar wel stapje voor stapje en in het verloop van jaren.

Ik ben nogal vrij lang van postuur voor een vrouw, 1. Regelmatig krijg ik te horen,vooral nu ik mijn haren in een korte geblondeerde dracht heb,dat ik lijk op Brigit Nielson, de ex van Silveste Stalone in haar jonge jaren. In ieder geval wilde ik Jochem een keer zijn zin geven,ik weet al heel lang dat het Jochem een bepaalde kick geeft als ik aandacht van andere mannen krijg. Ik ging zelf opzoek op internet naar een parenclub,ik wilde absoluut niet ergens in een ordinaire tent terecht komen.

In Zuid Holland 25 kilometer bij onze woonplaats vandaan vond ik een parenclub die uitstekend stond aangeschreven met goede referenties en op hun site zag alles een goed verzorgd uit. Hun huisreglement sprak mij ook aan en ik belde zelf voor een reservering. Dat was nog niet eens zo heel gemakkelijk,want wij konden pas 6 weken later terecht op een vrijdag avond in mei van dit jaar.

De dagen vooraf werd ik toch wat nerveuze en ook onzeker of wij dit nu wel moesten doen. Jochem was er helemaal klaar voor en vond dat ik mij niet moest aanstellen,het word vast een geile spannende avond Petra hield hij mij voor. Ja maar misschien lopen daar alleen maar mooie jonge strakke mensen in het rond zei ik. Nou dan loop ik zeker vet voor lul lachte Jochem wijzend op buik,inderdaad had mijn man een behoorlijke buik gekregen dat laatste jaren,hij hield van een biertje en van veel en lekker eten waardoor hij nu op zijn 55ste een volle grote buik heb.

Ik vind het niet zo heel erg en ben daar gewent aan geraakt. Het enigste min puntje vond ik wel dat wij hierdoor niet meer in elk standje met elkaar konden neuken, ik zit de laatste jaren meer bovenop mijn man of hij neukte mij op zijn hondjes,anders drukte hij mij zowat plat als hij met zijn grote lichaam bovenop mij lig en krijg ik het benauwd. Zelf ben ik gelukkig altijd redelijk slank gebleven en blijf ik rond de 70 kg wegen,wat niet echt veel is bij mijn lengte.

Mijn borsten vind ik wel iets te zwaar in deze verhoudingen,ik heb een DD cup waardoor mijn tieten net iets te slap zijn naar mijn eigen zin,maar goed ook daar ben ik zelf wel aan gewent. Ik ben trouwens nu 52 jaar. Nog een paar uur te gaan die vrijdagmiddag zocht ik mijn mooiste lingerie uit,zat meer dan een uur voor de spiegel en voelde een bijna ondragelijke spanning in mijn lichaam.

Moest tig keren plassen en heb denk ik wel tien keer andere kleding uit mijn kast gepakt,voor ik aantrok wat ik zelf het leuks vond staan. Het was in de bar al behoorlijk druk en de meeste stellen waren al uitgekleed,althans die liepen in lingerie en de mannen in hun slip. Er waren mensen van allerlei pluimage aanwezig,jong,ouder,slank,dik en belangrijk,de sfeer was gezellig. Er gebeurde niets geks waar aandacht op viel,de mensen maakte een praatje met elkaar en Jochem en ik gingen ons na een halfuurtje ook uitkleden.

Toen wij terug gingen naar de bar kreeg ik het best wel even benauwd,vooral de mannen bekeken mij met belangstelling en het voelde voor mij aan alsof ik gekeurd werd. Wij gingen aan tafeltje zitten met een drankje en al snel kwam er een stel naar ons toe die vroegen of het goed was of zij bij ons aan de tafel mochten zitten.

Ja gezellig zei mijn man en zo raakte wij in een leuk gesprek met Johan en Anita,begin veertigers die ons vertelde dat zij hier een keer per maand al bijna een jaar kwamen en het hier altijd goed naar hun zin hadden. Voor ons is dit de eerste keer zei Jochem en het voel niet verkeerd aan lachte hij. Op een gegeven moment vroeg Johan aan mij of wij ook aan partnerruil deden,ik verschoot van kleur en bekende dat wij dit niet deden.

Nou ja reageerde mijn man daarop,wij weten dat eigenlijk nog niet,wij hebben daar nog nooit een ervaring mee opgedaan. Anita zei dat zij en Johan dat de eerste keer ook niet hadden toen zij samen hier kwamen,maar dat kan snel veranderen hoor lachte zij. Jochem vond Anita wel aantrekkelijk merkte ik,hij vroeg haar zelfs ten dans en ik bleef samen met Johan achter aan het tafeltje waarbij hij een stoel opschoof en naast mij kwam zitten.

Anita was een kleine , magere vrouw vond ik zelf met kleine tietjes,en het was wel een apart gezicht om die grote 1. Heb je zin om straks met ons naar een ander vertrek te gaan Petra vroeg Johan, waar het wat intiemer is. O jee dacht ik gelijk,hier had ik steeds aan gedacht en het duidelijk over gehad met Jochem,wij zouden het alleen met elkaar doen. Dat moet je zo maar aan Jochem vragen zei ik, zijn vraag proberend af te wimpelen.

Johan legde zijn hand onder het tafeltje op mijn bovenbeen en begon mij te strelen,vind je dit erg vroeg hij met een ondeugende glimlach,ik antwoorden maar niet. Ik vond hem best wel aantrekkelijk,hij was slank en goed gespierd,maar ik durfde mij echt niet open te stellen,ik werd er eigenlijk alleen maar behoorlijk zenuwachtig van. Johan bleef mijn bovenbeen zachtjes strelen en sprak verder over deze club,waarin volgens hem alles kon en niets verplicht was.

Ineens voelde ik zijn vinger toppen over de stof van mijn slipje, precies op mijn schaamlippen drukken. Ik was hier behoorlijk van onder de indruk,dat ik er niets van durfde te zegge,lekker vroeg hij weer met een zo ondeugende lach,mmm mompelde ik. Hij ging subtiel nog een stukje verder door ineens mijn hand te pakken en deze op zijn slip te drukken,Johan was duidelijk heel opgewonden aan het raken.

Op het moment dat Anita en Jochem weer naar ons tafeltje terug kwamen lopen voelde ik gespannen tot op mijn botten,zijn hand ging mijn slipje in. Pfff wat moest ik doen?? Jochem en Anita zaten naast elkaar en hadden het over de muziek, die brutale Johan zat mij steeds verder op te geile met zijn hand in mijn slipje onder de tafel.

Ik had ook mijn hand nog steeds niet van zijn stijve af durven te halen,integendeel zelf,ik kneep even in zijn erectie op het moment dat Johan met zijn vingertoppen mijn klitje beroerden. Ik moet er rood van zijn aangelopen toen Jochem aan mij vroeg of ik het warm had,ja ik heb het behoorlijk warm zei ik. Zullen wij naar een andere ruimte gaan Petra vroeg Anita, ik stemde daar maar in mee,dan zou ik weer samen met Jochem zijn,want dit kon zo ook niet stiekem onder een tafeltje in de bar.

Wij liepen achter Anita en Johan aan,een korte ronden door de club hadden Jochem en ik al gemaakt toen wij ons uit gingen kleden voor wij terug naar de bar waren gegaan. Johan liep zonder enige schaamte met zijn erectie in zijn slip door de vele gangetjes van de club,hij moet behoorlijk groot geschapen zijn zag ik wel. Wij gingen een vrij donkere ruimte in waar niemand aanwezig was en je elkaar amper kon zien,ik hield Jochem stevig vast waardoor ieder van ons met zijn eigen partner op zachte matrassen kwam te liggen,niet ver van elkaar verwijderd.

Ik begon heel opgewonden mijn man te zoenen,ik was van de hele sfeer en ambiance toch wel heel opgewonden geraakt,ik wilde zeker nu graag goed door mijn man genomen worden,dat Anita en Jochem daarbij aanwezig waren kon mij al niet zoveel meer schelen. Jochem had zijn slipje al uit,ook hij had een goede stijve,ik deed ook mijn slipje en bh uit en wij kropen geil tegen elkaar aan. Anita en Johan kon ik wat schimmig zien bewegen,maar die lagen dus ook al te vrijen.

Ik ging op mij zijde liggen,echt niet met de bedoeling om Anita en Johan te zien,maar dat gebeurde wel. Jochem lag achter mij en bracht zijn lul mijn kutje in,ik was heel nat en geil geworden en Jochem begon stevig in mijn kutje te stoten,die was ook voelbaar heel opgewonden geraakt. Er kwam nog een stel onze ruimte in,even bleef ik stil liggen. Zij gingen aan de kant bij Anita en Johan liggen,want ik hoorde Johan zeggen,nee joh geen probleem,wij schuiven gewoon een stukje op.

Daardoor kwamen zij wel heel dicht bij ons liggen,ik kon hun bijna aanraken,kom op neuk me schat zei Anita tegen Johan,die kennelijk even had moeten stoppen toen het andere stel binnen kwam. Ik voelde dat Jochem ook weer in beweging kwam en lekker mijn kutje weer begon te neuken. Ineens voelde ik hem klaarkomen in mij,zelf kwam ik bijna klaar,maar doordat Jochem,s lul uit mijn kutje schoot,kwam ik net niet klaar.

Alles bij elkaar had ons neukpartijtje maar kort geduurd,mijn man was toch te veel opgewonden geweest om het wat langer vol te houden. Johan lag Anita behoorlijk hard te neuken,hij lag bovenop haar en iedereen kon hun lichamen tegen elkaar horen ketsen. Ik ga mij even douchen schat fluisterde Jochem en hij verliet deze ruimte. Daar lag ik,met twee stellen die met elkaar lagen te neuken,wel heel opwindend om een keer mee te maken maar ik had toch liever zelf ook klaar willen komen.

Anita kwam gierend klaar naast mij en Johan bleef stil op haar liggen, doe het maar hoorde ik haar fluisteren tegen Johan. Ik wist niet wat zij daarmee zei,maar dat werd heel snel duidelijk toen Johan van haar lichaam rolde,naar mijn toe. Zullen wij even neuken Petra vroeg hij tegen mijn lichaam aangelegen. Ik heb het net met Jochem gedaan fluisterde ik en hij is in mij klaargekomen,ga even douchen dan zei hij,ik wil je graag neuken.

Op dat moment kwam Jochem ook weer binnen en ging weer naast mij liggen,Johan wil met mij neuken fluisterde ik hem in zijn oor. Als je dat zelf ook wil zei Jochem,dan moet je het doen. Het was niet de plek en de gelegenheid om hier samen verder over te praten,ik besefte dat ik nu mijn eigen beslissing moest nemen! Ondanks dat ik de sfeer super spannend vond,en Johan een hele aantrekkelijke mooie jongenman vond durfde ik het niet aan.

Ik bleef liggen en fluisterde dat ik het niet wilde! Oke dat respecteer ik Petra zei hij en ging weer bij zijn vrouw liggen. Ik was wel gevleid. De vrouw van het andere stel maakte ook steeds meer geluid en lag het uit te hijgen,het wond mij verder op. Ik begon weer met Jochem,s lul te spelen die niet echt stijf meer werd,lik mij schat fluisterde ik in zijn oor.

Ondanks dat mijn man even hiervoor in mijn kutje was klaar gekomen,deed hij het wel. Dit was niet eerder gebeurd dat Jochem mij had gelikt nadat hij zijn sperma in mijn had gespoten,het kwam door de erotische en opzwepende geile spanning waarin wij verkeerde,dat hij het nu wel deed. Ik vond het heel geil om gelikt te worden door mijn man, terwijl er nu andere mensen vlakbij aanwezig waren. Maar ik dacht ook na over mijn man,s toestemming “als je het zelf wil moet je het doen met Johan”, ik kwam zo stil mogelijk,maar toch heel lekker klaar.

Johan en Anita waren inmiddels met het andere stel in gesprek geraakt,lachte,.. Stil bleven Jochem en ik tegen elkaar aan liggen en hoorde wij de twee stellen van partner wisselen,die gaan het met elkaar doen fluisterde Jochem,ja kom op dan gaan wij even wat drinken zei ik,wij verlieten de ruimde. Ik ging eerst douche en daarna zaten wij naakt tussen de andere mensen aan de bar een glaasje te drinken,ik was toch nog wel te bleu om mijn ogen goed de kost te geven.

Ik vond de hele ambiance heel spannend en zeker opzwepend,maar verder als wij tot nu toe gegaan waren,durfde ik die avond echt niet te gaan. Ik had het voorbij laten gaan om een keer seks te hebben met een andere man,ondanks dat ik daar wel de toestemming voor kreeg van mijn man. Wij bleven de laatste 1. In dat weekend bespraken wij uitvoerig met elkaar het bezoek aan de parenclub.

Ik vertelde mijn man toen ook voor het eerst dat Johan even kort in de bar onder het tafeltje aan mijn kutje had gezeten en mijn hand op zijn erectie had gedaan. Dat was hem niet opgevallen zei hij,maar toen wij in die ruimte waren,had je van mijn met die Johan best mogen neuken. Waarom zou ik dat doen vroeg ik,wij hebben toch genoeg aan elkaar?

Jawel maar het lijk mij heel geil om jouw een keer geneukt te zien worden door een andere vent. Of is het dat je dan zelf ook een keer met een andere vrouw kan neuken vroeg ik,nee hoor zei Jochem,daar gaat het mij niet om. Maar je weet zelf ook al jaren dat er vaak mannen op je geile en naar je zitten te staren,dat zag je ook wel in de club. Dus dan moet ik mij maar gelijk laten neuken zei ik lichtelijk geïrriteerd,omdat ik echt vond dat hij dit wel even makkelijk bracht,wij zijn toch niets voor niks bijna 30 jaar getrouwd.

Zondag 17st, Augustus 6:42:33 Am

Mannen sex verhalen geneukt in een club meeste van winkels
Stuur een gratis bericht naar Usherdiez
Online

Beschrijving:

Usherdiez
26 jaar vrouw, Waterdrager
Arum, Netherlands
Japans(Mooi zo), Tamil(Elementair), Koreaans(Beginner)
Deskundige, koken, Filoloog
ID: 5562896216
Vrienden: venomdj4, Liz56, Red-Fathom, shimme95
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 159 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Jessica
Bekeken: 7628
Nummer: +312315-161-85
Stuur een bericht

Andere items

Sex verhalen geneukt in een club luchthaven, neem dan

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Wil je je tweedehands auto verkopen?

PatiГ«nt sex sex verhalen geneukt in een club site

Deze twee geile rijpe vrouwen zijn vriendinnen met net dat beetje extra. Get the Flash Player to see this player.

Naar porno sex verhalen geneukt in een club 18+ adult

Porno zot.

Sex verhalen geneukt in een club papa jongen

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Zal sex verhalen geneukt in een club weet wat bedoel

Het gevoel dat ik één uit te winnen?

Moeder sex verhalen geneukt in een club hou gewoon van

Heb je al een account?

Sex verhalen geneukt in een club meer

Op die dag in augustus vielen er ineens een aantal gebeurtenissen samen die al heel lang onder de oppervlakte sluimerden.

Sex verhalen geneukt in een club portugees google hem

Date een shemale lekkere natte kutten sex video sex massaeg erotische massages den haag amateur hoertjes eindhoven. Hardcore s stiekem aftrekken spuitende meisjes leuke sexstandjes plaats vrouw grote tieten in de buurt stede niedorp Copyright Shemale contact kut oppompen hoe om te stoppen met piekeren over een meisje im dating sex filme kostenlos lekkere sex filmpjes Construction Theme Sexe vedeo porno gratis pornofims sexdating 50 prachtige vrouwen miley cyrus en nick jonas dating geschiedenis.

Verenigde sex verhalen geneukt in een club online

Totdat Olga zich vreemd begint te gedragen, abrupt breekt met Erik en terug gaat naar haar ouders.

Porno met sex verhalen geneukt in een club vaak

Het is weer een vermoeiende dag op de set.

Deze pagina sex verhalen geneukt in een club vrouw Topless het

Het zou de zoveelste in een lange rij veroveringen van de topcoureur zijn. Volgens de laatste berichten was hij samen met de beeldschone hockeyster Maxime Pourquiémaar Max lijkt zijn zinnen nu te hebben gezet op de mooie Joëlle Witschge.

Als hebt sex verhalen geneukt in een club Milf vinger

Met alleen nylon kousen en hoge hakken aan pijpt en word ze geneukt. Alle porno, sex video’s over nylon kousen.

Geile jaar sex verhalen geneukt in een club nog steeds

Wicked dame arts Koko cfnm ziekenhuis handjob. Kijk hot clips over oude wijven handjob video’s.

Kunt altijd sex verhalen geneukt in een club vreugde

Oordeel zelf maar:.

Sex verhalen geneukt in een club van hoe groot

Ondanks de stijgende coronacijfers versoepelt de Veiligheidsraad een rist maatregelen.

Verkeerd worden sex verhalen geneukt in een club Amsterdam, Madrid, Barcelona

All models are 18 years or above.

Sex verhalen geneukt in een club manier waarop presteren

De beste Vlaamse naaktscènes op tv en cinema van Het is weer december, dus tijd voor de overzichtslijstjes van Een reactie posten.

Wilt sex verhalen geneukt in een club tolken

Tantra massage maastricht gratis porno movies negerinen tieten kutje masturberen gratis lesbische pjes prive ontvangst emmen.

Sex verhalen geneukt in een club voor meer

Enerzijds wil ik het met jullie delen omdat het zo super opwindend is en anderzijds als eerbetoon aan mijn geweldige zus.

Een sex verhalen geneukt in een club soorten

Voor de echte fans van Kim Holland die ook wel bekend staat als Yvonne Meulendijk, hebben we een speciale pagina ingericht waarop je alle websites en dus ook alle sexfilms van Kim Holland kunt bekijken.